Open Site Navigation

Tjenester

Sparkling

Før et malerarbeid kreves det ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Her stiller vi med god kompetanse og kvalitet.

​Sparkling Bergen

Sprøytemaling

Sprøyting er velegnet både til store flater, og på steder hvor det kan være vanskelig å komme til med pensel.

​Sprøytemaling Bergen

Husvask

Vi utfører husvask og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer såvel som selve arbeidet. Med utvendig husvask øker man tid mellom hver gang man trenger å male huset. Husvask hjelper mot råteskader, sopp og alger. Vi gjør all nødvendig vedlikehold og utfører en grundig vasking av boligen. Utvending husvask bør være en del av det årlige vedlikeholdet. Ta kontakt for gratis befaring

​Husvask Bergen

Tapetsering

Ønsker du tapet istedenfor maling? Motivene, fargene og mønstrene er nesten uendelige, noe som gjør at du kan få de nesten akkurat som du vil. Vi hjelper deg hele veien og kan tapetsere rommene dine. Jobben med å få tapeten opp på veggen kan derimot oppfattes som en enorm utfordring.

Utfordringene med tapetsering er mange, og er tapeten mønstret er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Det å tilpasse tapeten rundt vinduer, dører og i hjørner og å unngå bobler og spriker i tapeten er utfordringer kjent for de fleste. Komplett Maling As har lang erfaring med tapetsering og er opptatt av å levere kvalitet i arbeidet vårt. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

​Tapetsering Bergen

Utvending malerarbeid

Ved behandling av fasader både på boliger, er det svært viktig å være bevisst på eksterne faktorer. Et hardt klima, økende forurensning og høye krav til kvalitet og miljø gjør det spesielt viktig å planlegge godt. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og riktig bruk av produkter. Komplett Maling AS ivaretar sikkerheten og leverer et godt resultat basert på erfaring og kompetanse. Skulle det være spesielle krav i forbindelse med vernede bygg eller lignende har vi både kompetanse og erfaring til å løse den type arbeid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

​Utvending malerarbeid Bergen

Innvending malerarbeid

Vi lever innvending malerarbeid som fremhver lokalets karakter og farger. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, der vi kan fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling. Vi har også malingsprøyter for tak og vegger. Vi gir dine rom og møbler et nytt liv.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Vi utfører også maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma.

Er du opptatt av kvalitet, prøv oss i dag

​Innvending malerarbeid Bergen

KONTAKT OSS

FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT